Још два дана за предлоге

Удружење грађана „ДАРС” из Алексинца и Клуб новинара Алексинац, позвивају заинтересоване грађане и организације да се укључе у акцију Бирамо „Алексинчанина године 2023”, тако што ће да предложе свог кандидата или кандидаткињу за ово признање. Кратак опис свог предлога, од пет до десет редова, треба да пошаљу на мејл udruzenje.dars@gmail.com најкасније до 23 часа у недељу, 24. децембра 2023. године.

Критеријуми за доделу признања да добитнику или добитници, у Србији место пребивалишта, боравишта или рођења буде на територији општине Алексинац, да својим делима и понашањем афирмишу вредности које могу да буду узор за јавност, да су успешни у свом раду и да се у свом деловању примећује и промовисање припадности овдашњој заједници.

Удружење „ДАРС” оформиће комисију која ће размотрити пристигле предлоге, а затим ће организовати и доделу признања. Уз Плакету, награђено лице добиће на поклон и уметничку слику акварел алексиначког уметника Златка Павловића. Дародавац је Удружење „Јагода” из Гредетина.

Ово је трећа година како Удружење „ДАРС” и Клуб новинара организују акцију Бирамо „Алексинчанина године”.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three + seven =