Још 12 медаља у ризници

Велика ризница медаља алексиначког Џудо и џиу-џицу клуба „НиФ” богатија је за 12 одличја које су млади такмичари овог клуба освојили на џиу-џицу турниру који је у суботу одржан у Шапцу.

Златна одличја освојили су: Давид Јанковић (наде, -50 кг), Младен Миловановић (наде, – 55 кг), Милош Миљковић (кадети, – 73 кг) и Андрија Богдановић (јуниори, -77 кг). Сребром су се окитили: Петар Ристић (полетарци, – 30 кг), Андрија Аранђеловић (пионири, -38 кг), Никола Станојевић (пионири, – 42 кг), Михајло Митић (наде, – 45 кг) и Андрија Богдановић (кадети, – 73 кг), а бронза је припала Димитрију Јовановићу (полетарци, – 34 кг), Ненаду Антићу (наде, +66 кг) и Милошу Миљковићу (јуниори, -77 кг).

Овога пута посебно су се издвојили Андрија Богдановић и Милош Миљковић који су се, осим у својим категоријама, такмичили и у старијој узрасној категорији, јуниори – 77 кг. Доминирали су у обе конкуренције иу у два наврата су се међусобно такмичили. На крају је Милош освојио прво место у конкуренцији кадета, а Андрија међу јуниорима.

На турниру су судила тројица судија из Алексинца: међународни судија са Континентал А лиценцом Драган Трајковић и двојица младих судија Стефан Јовић и Никола Трајковић.

После турнира, одржан је заједнички тренинг камп на коме су учествовала четворица НиФ-ових такмичара: Никола Трајковић, Стефан Јовић, Милош Миљковић и Андрија Богдановић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − three =