Јесење уређење града кренуло од кружног тока

Од пре неколико дана улаз у сам град је много лепши, јер је кружни ток добио ново рухо. Одмах после монтаже стуба за расвету почетком прошле недеље, радници Службе зеленила Јавног комуналног предузећа „Комуналне услуге”, су кренули са уређењем кружног тока.

Мало се чекало на уређење ове површине, јер је прво било потребно извести темељ и поставити стуб за расвету, али после тога радници Зеленила су креунли и извршили радове по идејном решењу које је  урађено од стране овог предузећа. Ово је, иначе, прва фаза уређења, што нам је и потврдио директор Далибор Марковић.

− Иначе, услови су били да постоји прегледност у раскрсници, на кружном току, да се уређењем не штети у одвијању саобраћаја, тако да, ово што смо радили је прва фаза. С пролећа ћемо урадити још додатног уређења на самом кружном току.Оно што хоћу да истакнем овом приликом да је служба Зеленила кренула са јесењим уређењем града − појаснио је Далибор Марковић.

Како је напоменуо први човек Комуналног предузећа, од следеће недеље ће наставити уређење тако што ће зелене површине, пре свега у улици 7. јули, непосредно од улаза у стадион Таш, па све до Спортске улице обогатити додатним зеленилом и цвећем. Затим, уредиће део улице Душана Тривунца код аутобуског стајалишта за Житковац и зелена острва око Зелене пијаце.

− У току је израда идејних решења за уређење ових простора и у току јесени ћемо, а ја сам сигуран да ће то бити у току наредних двадесетак дана, спровести ово уређење − додаје Марковић.

 Овим уређењем добићемо много лепши град и богатији за нове зелене оазе.

Један коментар

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eighteen + 20 =