Издаје се пословни простор у Катуну

Одсек за имовинско правне послове општинске управе Општине Алексинац огласио је давање у закуп пословног простора који се налази у склопу Дома месне заједнице Катун.

Предмет закупа је пословни простор у склопу дома Месне заједнице Катун, који је према листу непокретности укупне површине 110 м2, са наменом за обављање трговинске делатности, а јавно отварање писмених понуда биће одржано 15. августа са почетком у 10 часова у канцеларији Месне заједнице Катун.

Минимални почетни износ закупнине за пословни простор износи 90 динара по м2, што је утврђено Одлуком о утврђивању закупнине за пословни простор у јавној својини општине Алексинац, право учешћа имају предузетници и правна лица, а пословни простор се издаје у закуп на одређено време од 5 година.

Пријаве се подносе до 11. августа, непосредно или поштом на адресу канцеларија Месне заједнице Катун. Благовременом понудом сматраће се она понуда која је достављена непосредно Месној заједници Катун или послата поштом закључно са даном који је одређен као рок за достављање понуда.

Насловна фотографија: Илустрација

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen + twelve =