Opštinsko veće Aleksinac

Izbor načelnika Opštinske uprave

Opštinsko veće opštine Aleksinac na jutrošnjoj sednici izabralo je načelnika Opštinske uprave, nakon sprovedenog konkursa i dobijenog predloga od strane Konkursne komisije. Članovi ovog tela saglasili su se da i u narednih pet godina na čelu Opštinske uprave bude dosadašnji načelnik Dejan Milošević.

Dejan Milošević
Dejan Milošević 

Na raspisanom konkursu, ovaj diplomirani pravnik iz Aleksinca bio je jedini kandidat. Nakon razgovora sa nadležnom komisijom, koja je njegovo poznavanje JLS (Javnog lokalnog sektora) i zakonskih propisa o radu i lokalnoj samoupravi ocenila najvišom mogućom ocenom tri, članovi opštinske vlade jednoglasno su usvojili predlog o njegovom postavljanju. Izbor načelnika nije bio povod veće diskusije, pa je pre glasanja svoj komentar dao jedino većnik Veroljub Vrećić, pohvalivši dosadašnji Miloševićev rad.
Kod dostavljenog materijala za sednicu opštinske vlade nije bilo biografskih podataka, osim da je novopostavljeni načelnik već pet godina radnik Opštinske uprave.

Komisija koja je sprovela ovaj konkurs radila je u sastavu Daliborka Mikić, samostalni savetnik u opšinskom Pravobranilaštvu, Danijela Milosavljević, mlađi saradnik na poslovima upravljanja ljudskim resursima i Dragana Jovanović, načelnika Odeljenja za finansije.

Један коментар

  1. Bez namere da se bilo kome dodvoravam, iskrene cestitke Dejanu na reizboru ! U potpunosti je zasluzio.
    Pre svega, dobar covek, posvecen poslu, sef na delu, a ne na recima. Pozitivan primer zaposlenima u OU. Zelim mu puno uspeha u daljem radu !
    Milan Radovanovic

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen − 8 =