Изабрана мис Алексинца 2022

Како традиција налаже, и ове године је уприличен избор за Мис Алексинца.

Минулог викенда, у сали ресторана „Јуниор” и овог пута је одржана предновогодишња забава на којој су биране најлепше и најшармантније девојке, а жири није имао нимало лак задатак да између 10 кандидаткиња изабере најлепшу.

Након што су се у два пролаза представиле жирију и публици, први пут у хаљинама, а други у купаћим костимима, само су нијансе у бодовању одлучивале.

За освојених 133 од могућих 140 бодова титулу мис Алексинац 2022 понела је Марија Читаковић из Београда, док је прва пратиља Теодора Цанић из Јагодине имала само неколико бодова мање. Ове године за другу пратиљу је проглашена Сашка Траиловић из Костолца.

Свој суд је дала и публика која највише својих гласова дала Кристини Ђорђевић из Ниша која је овом приликом понела титули мис публике. Топ модел је алексинчанка Мина Стојановић, док је лице године Катарина Ђорђевић из Ниша. Алексинчанка Наташа Миљковић је понела титулу мис фотогеничности, док је мис осмеха Мартина Милановић из Сокобање. Титула мис шарма је такође остала у нашем граду и њу је понела Адријана Стојановић. Лента за титулу мис стила остала је у нашем граду и њу је понела Милица Милојковић.

Након проглашења све девојке су добиле новчане и друге вреде награде многобројних спонзора.

2 коментара

    1. Možeš Aleksandra, i verovatno će tebe da izaberu za pobednicu kad na vest iz prošle godine postavljaš pitanje ove godine.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 + 2 =