Грађани се председнику жале и на инспекцију

После паузе од неколико месеци због епидемиолошке ситуације изазване Ковидом-19, председник општине Алексинац Далибор Радичевић и заменик председника Маријана Радивојевић, данас су обавили разговар са грађанима општине. Према званичном општинском сајту, одзив грађана је био велики и они су имали прилику да искажу проблеме са којима се сусрећу са надлежним органима и да предложе начине решавања истих у својим срединама.

‒ Било је 26 лица која су уредно заказала своје термине и разговоре. Углавном проблеми које су грађани наводили су комуналне природе и могу да нагласим још једну врсту проблема на коју ћемо више обратити пажњу у следећем периоду. Жалили су се на рад инспекције и на поступање инспектора, односно на неизвршавање налога инспекцијске службе. То ћемо већ у току следеће недеље да пробамо да разрешимо, тако да инспекцијске службе раде свој посао. Проблеми који су се још појављивали на том пријему грађана су сређивања улица, водовода, канализације, уопште текући комунални проблеми ‒ каже у изјави за наш медиј председник Радичевић, објашњавајући које су теме доминирале на данашњем пријему грађана.

Како је објављено на званичном сајту општине Алексинац сви заинтересовани грађани могу заказати пријем код председника општине путем телефона 018/809 001 или лично у згради Општине Алексинац.

Извор фотографија: Фејсбук страница Општине Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen − 9 =