Едита пева за Алексинчане

Почетком наредног месеца, тачније прве недеље у августу, Алексинчане очекује један занимљив концерт.

У недељу, 6. августа, у нашем граду гостује Едита Арадиновић која ће одржати концерт на Терену за мале спортове „Младост” познатијем као Таш, са почетком у 21 час.  

За њено гостовање изјаснила се алексиначка публика која је на Инстаграму Канцеларије за младе општине Алексинац гласала и њу одабрала од четири понуђена извођача. Поред Едите могло је да се гласа и за Анђелину, Сару Јо или Милиграм.

Едита Арадиновић позната и само као Едита, српска је кантауторка и бивша чланица групе Министарке. Такође се истакла учешћем у четвртој сезони музичког такмичења „Твоје лице звучи познато”, где је заузела треће место. Рођена је 30. јуна 1993. године у Београду у албанској породици, где је провела своје детињство. Отац Иса је пореклом из околине Медвеђе, а мајка Флорија из Суве Реке. Има старију сестру Индиру, која је такође певачица.  Још као млада, Едита је развила страст према певању, изворно под утицајем српског турбо-фолка и америчког џеза, наводећи Сема Кука и Арету Френклин као највеће узоре.

Организатор концерта је Канцеларија за младе општине Алексинац, а покровитељ Општина Алексинац. Улаз је бесплатан.

Један коментар

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

9 + 11 =