До посла преко специјализованог виртуелног сајма запошљавања

Средином наредне седмице, тачније у среду 12. јуна, биће одржан други Регионални специјализовани виртуелни сајам запошљавања и професионалне оријентације у оквиру Форума напредних технологија, а који организује Филијала Ниш Националне службе за запошљавање.

Према најави, највећа потражња на сајму биће за радницима у ИТ сектору, програмерима различитих специјалности и електроинжењерима, за инжењерима у производњи, контроли квалитета, машинским и грађевинским инжењерима, архитектама, сарадницима у финансијама, продаји и логистици, економистима, административним радницима, али и за оператерима у производњи, електротехничарима, механичарима за одржавање машина…

На сајму запошљавања у термину од 10 до 14 часова могу учествовати сви који су заинтересовани, без обзира да ли се налазе на евиденцији  НСЗ, и само треба да се пријаве на платформи https://nsz-virtuelnisajam.rs, којој може да се приступити и очитавањем QR koda.

‒ Идеја је да овом приликом на једном месту, на виртуелној платформи сајма, окупимо послодавце не само из Нишавског округа, већ да то проширимо на југ и исток Републике Србије тј. регионе чији ученици и студенти гравитирају ка нишком универзитету ‒ истичу организатори и додају да ће на овогодишњем Специјализованом виртуелном сајму запошљавања учествовати тридесетак послодаваца и партнера са исказаним потребама за запошљавањем више од 500 лица различитих квалификација и профила занимања.

Посетиоци сајма имаће прилику да се информишу и о Форуму напредних технологија који се 12. и 13. јуна организује у Научно технолошком парку у Нишу. 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

9 − 9 =