Drobnjak i put

Директор путевa обећао: Сликаћемо се на новом коловозу

У делегацији која је пратила данашњу посету Алексинцу председника Републике Србије Александра Вучића био је и генерални директор ЈП Путева Србије Зоран Дробњак. Први човек Путева је тренутно „на тапету” алексиначке јавности због лошег коловоза на старом ауто-путу, део од Алексинца до Алексиначких Рудника, који је сада државни пут 217 Вукања – Сокобања – Књажевац.

У јавности је било речи да је ова деоница требало да буде завршена још летос. О њој је било речи и приликом јунске посете „Магни” премијерке Ане Брнабић, која је тада обећала да ће разговарати са директором Дробњаком о том проблему. У алексиначкој локалној самоуправи, на наше питање када ће деоница старог ауто-пута бити реконструисана, рекли су да стално упућују то питање Путевима Србије. И председник Србије Александар Вучић је данас обавестио јавност да ће поменути пут бити урађен пре краја године.

Put

Наш колега Нинослав Миљковић је искористио присуство председника Вучића и поставио новинарско питање да ли ће коначно бити испуњено више пута дато обећање. Тада је председник позвао Дробњака. Први човек Путева Србије је у изјави за наш медиј казао да ће сигурно бити урађена деоница до краја године и позвао нашег новинара да тада на новом асфалту направе заједничку фотографију. При том господин Дробњак је оставио контакт телефон који ћемо користити за добијање информација о току градње поменуте деонице.

Народ каже човек се за реч држи, а ми држимо Дробњака за реч!

 

3 коментара

  1. A šta je sa zaobilaznicom za Sokobanju koja treba da prodje kroz našu opštinu, u potezu Rutevac – Bradarac -Mali cvet
    Da li možete da napravite neki prilog o tome ,svi su se ućutali na tu temu

    1. Poštovani, u narednih mesec dana stupićemo u kontakt sa direktorom Drobnjakom i između ostalog postavićemo mu i to pitanje. Hvala vam što ste pomenuli tu temu i što nas pratite.

  2. Lepo me udesise… Sada sam sav iz parcica. Ali drzim se, prezivecu ovako do narednog leta. Onda molim vas pozovite nekoga da me spasi plizzzzz…..

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 + 2 =