Безбедно и без додатних трошкова гимназијалци отпутовали

Одлазак ученика друге године Алексиначке гимназије на екскурзију од јутрос је и реалзован, након јучерашњих одлагања због проблема на техничком прегледу аутобуса. Новосадска агенција која реализује екскурзију је променила термине, и померила је читаву екскурзију за један дан.

Иако је аутобус још јуче био технички оспособљен, након два техничка прегледа, возачима је било истекло време дозвољено за вожњу, па се у поподневним сатима преговарало о новом термину.

Према речима директорке Алексиначке гимназије Данијеле Вељковић, било је мало потешкоћа да се све то организује, да се исти хотели и иста рута испоштују, али је агенција све успела, тако да су деца након прегледа аутобуса јутрос око шест сати кренула пут Требиња.

‒ Ученици Алексиначке гимназије су јутрос кренули. Агенција је променила термине, и померила је читаву екскурзију за један дан. Није било одустајања деце, деца су жељна екскурзије, жељна су оваквих догађаја и све је протекло у најбољем реду. Цена је остала иста за родитеље. Родитељи немају додатне трошкове. Мере су биле строге, али ево успели смо да кренемо на екскурзију како треба ‒ каже директорка Вељковић.

Тако је завршена једна непријатна ситуација, која је код појединаца изазвала оправдано, али и претерано незадовољство. Утисак је, више код родитеља него код деце.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 + one =