Алексинац поново свечано угостио Црвену звезду

Велики број љубитеља Црвене звезде је у суботу дочекао свој омиљени клуб, чији су представници у склопу летњег Звездиног каравана посетили и Алексинац.

Наш град је познат великом броју обожаваоца Црвене звезде, па је већ био и очекиван велики број присутних мештана свих узраста, тачније, велики број малишана у пратњи својих родитеља, дека и бака, али и навијача и симпатизера, који су са нестрпљењем чекали да уживо виде Звездину поставку.

Овакве поставке су од великог значаја за сам клуб, а и за његове навијаче. Шта су све могли присутни да виде, рекао нам је новинар Црвене звезде Михаило Миленковић.

‒ Алексинчани су имали прилику да присутни уживо виде трофеј, освојен у Барију 1991. године, који је и најзначајнији у српском фудбалу,као и Дуплу круну, освојену и ове и у претходне четири године ‒ објашњава Миленковић.

Поред тога, било је и прилике да се заинтересовани учлане у Клуб или обнове своје чланске карте и тако прошире своју породицу.

Иначе, прошле године су грађани Алексинцапоставили рекорд по броју обновљених чланарина, па је исти доказао то да је љубав према овом клубу, заиста велика. На то смо подсетили и нашег саговорника, који није крио своје одушевљење.

‒ Заиста нам је драго. Сада смо имали леп дочек. Навијачи су нам помагали да се поставимо, и да поставимо голове. Ту су новитети гола на који може да се шутира и игрицу фудбал за децу, тако да, гледамо да и на тај начин проширимо и обогатимо нашу акцију ‒говори за наш медиј Миленковић.

Он још и додаје да је Црвена звезда један од ретких клубова, што се тиче шампиона Европе уопште, који организује овако нешто за своје навијаче и Звезда се труди да изађе свима у сусрет, из свих места, па се тако пехар Лиге шампиона нашао и у нашем граду.

Извор фотографија: Званична страница ФК „Црвена звезда”, Alpress

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen − 9 =