Алексинац на кратко постаје престоница rock-a

Алексинац ће и овог лета на кратко бити место окупљања љубитеља рок, панк рок и алтернативне музике. Програм овогодишњег Ал рок фестивала трајеће три дана, од 25. до 27. августа, а за разлику од прошле, фестивал ће се ове године оджати се у свом устаљеном термину.

Ал рок фестивал кренуће сутра када ће бити уприличено вече Алексиначких бендова. На платоу Дома културе од 20 сати наступиће Цку Јуниор бендAlRock DinosaurusiGodfathers и Lights Off.

Заинтересовани Алексинчани у четвртак од 19 сати могу да обиђу изложбу плоча која ће бити постављена у Арт галерији Дома културе, а пола сата касније да присуствују у дворишту Завичајног музеја промоцији књиге Драгана Аранђеловића Арчија „Како сам аутостопом стигао до Гиниса”. Поред аутора на промоцији ће бити гости рок критичар Петар Јањатовић и новинар Зоран Пановић.
Четвртак вече биће завршено коцертом од 20 сати и 30 минута. У Великој сали Дома културе наступиће Милан Петковић квартет.

Финалне вечери, у петак 27. августа од 20 сати, на Стадиону за мале спортове (Таш) биће одржан концерт на коме ће наступити Atheist Rap, E-Play и Six Pack.

Улаз на све садржаје Ал рок фестивала је бесплатан.

Организатор ове већ традиционалне манифестације је и овог пута Центар за културу и уметност Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eleven − 7 =