Futsal: Gusari sačuvali tron

U finalu Zimske lige u malom fudbalu  Gusari sa Aleksinačkog Rudnika više nego ubedljivo,  čak sa 6:0, savladali su Klince iz Aleksinca i tako drugi put za redom stigli do titule pobednika ovog takmičenja. U meču za treće mesto Bolero iz Aleksinačkog Bujmira slavio je protiv ekipe TDI iz Donjeg Adrovca sa 8:7.

Šampioni lige nagrađeni su peharom i novčanom nagradom od 35.000 dinara. Uz  to, dobili su i tortu, tradicionalni dar jednog  od sponzora takmičenja – Opštinske organizacije za turizam i sport. Drugoplasirani Klinci dobili su pehar i 12.000 dinara, dok je trećeplasirani Bolero nagrađen peharom i novčanom nagradom od pet hiljada dinara. Za fer-plej nagrađena je ekipa Drim tim iz Aleksinca.

Nagrađeni su i najbolji akteri lige. Tako je za najboljeg golmana proglašen Filip Ranđelović (Bolero, Al. Bujmir), titulu najboljeg strelca poneo je Slavko Đorđević (TDI, D. Adrovac), dok je za najboljeg igrača proglašen Slavoljub Lazić iz pobedničke ekipe.

Najbolji pojednci nagrađeni su peharima i diplomama. Za saradnju u realizacji takmičenja zahvalnice su uručene predstavnicima Skupštine opštine, OTIS-a i Sportskog saveza opštine.

Zimsku ligu u malom fudbalu, 10. put zaredom,  organizovao je Fudbalski savez opštine Aleksinac, a učestvovalo je 13 ekipa.

Pobednici lige1

GUSARI – KLINCI 6:0

Hala sportova Aleksinac, 5. mart. Gledalaca: oko 100. Sudije: Milan Jovanović (Radevac), Nikola Babić (Aleksinac). Strelci: 1:0 Stojanov u 6, 2:0 Stoilkov u 16, 3:0 Kostić u 20, 4:0 Kostić u 27, 5:0 Milošević u 35, 6:0 Stojanov u 37. minutu. Žuti kartoni: M. Ristić (Klinci), A Ristić (Gusari). Crveni kartoni: Stoilkov (Gusari), Golubović (Klinci) u 16. minutu.

GUSARI: A. Ristić, Aleksić, Kostić, Lazić, Stoilkov, Milošević, Stojanov, Lazarević, Bojović, Ćirković, Radojković.

KLINCI: Mitić, Stojmenović, Stanković, Dabarčić, Janković, Golubović, Arsić, M. Ristić.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four × 4 =