Opštinski odbor SPS

Одбор СПС-a у Алексинцу – мењамо се, али циљеви остају исти

Општински одбор СПС-а у Алексинцу је живео, мењао се, али никада није напустио социјалистичку идеју и никада није напустио оне постулате, који су 17. јула 1990. године, оснивањем Главног одбора Социјалистичке партије Србије, постављени, поручио је данас председник ОО СПС-а у Алексинцу Чедомир Ракић, поводом прославе 27.  годишњице од оснивања одбора у Алексинцу.

Čedomir Rakić i Đorđe Čabarkapa
Ђорђе Чабаркапа и Чедомир Ракић

Обраћајући се окупљеним члановима, симпатизерима и пријатељима странке у сали бившег комитета, Ракић је истакао да се Општински одбор и данас, после много година у власти, труди да на свим нивоима, тамо где води одговорну политику, искаже и покаже на најбољи могући начин.

Наравно да смо се мењали, али никада нисмо скренули с пута који нам је јасно дефинисан и трасиран, а то је пре свега борба и рад на бољем животу и бољим условима свих наших грађана, како у Србији, тако и наших Алексинчана – поручио је Ракић.

OO SPS
Поред чланова странке и грађана, прослави годишњице присуствовале су и колеге из општинских одбора других странака, попут Српске напредне странке, Јединствене Србије, Народног покрета и Покрета социјалиста. Осим Ракића, окупљенима се обратио и заменик председника Извршног одбора Главног одбора СПС-а, Ђорђе Чабаркапа.

SPS
Одбор СПС-а у Алексинцу основан је неколико месеци након формирања Главног одбора странке, тачније 25. октобра 1990. године. Ова партија у саставу је владајуће коалиције у општини, а њен лидер на локалу тренутно обавља функцију заменика председника општине.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen + 18 =