OFK Napredak 1929

Циљ је јасан – пласман у виши ранг

Већ двадесетак дана фудбалери ОФК „Напретка 1929” припремају се за пролећни део шампионата Општинске лиге. Истини за вољу, ниске температуре које нису мимоишле и овај део Србије, бар засад, нису у значајнијој мери пореметиле план припрема.

detalj sa utakmice
Од 11. фебруара, када су почеле припреме, на окупу је више од двадесет фудбалера, међу којима је и неколико новајлија. То су: Никола Радојковић, доскорашњи играч Палилуле из Алексинца, Немања Ранђеловић и Владица Голубовић, играчи Јединства из Бобовишта, Смиљан Стојанов из Клуба малог фудбала „Алексинац 2015” и повратник у клуб Војкан Илић. Осим новајлија и, наравно, стандардних првотимаца, у наставку првенства озбиљно се рачуна и на неколико играча из омладинске екипе. Дошло је и до промена на челу стручног штаба. Досадашњи тренер Палилуле из Алексинца Драган Микић је нови шеф струке, уместо Горана Чудића који ће ову дужност обављати у Рудар Алпосу. Редове зонаша са Алексиначког Рудника појачали су и Немања Рајковић и Звонимир Славнић, док је Милан Васић постао нови члан житковачке Мораве.

Ivan Jovanović
Иван Јовановић, председник ОФК „Напредак 1929”

Од почетка припрема до сада ОФК „Напредак 1929” је одиграо две контролне утакмице. Прву је изгубио са 1:0 од своје омладинске селекције, а у другом мечу је славио са 7:0 против ОФК Дражевца. Ако временске прилике дозволе, трећу контролну утакмицу ОФК „Напредак 1929” ће играти у недељу у Тешици против Јастрепца од 14 сати.

‒ И припреме, као и све друге активности у клубу, подређене су остаривању јасног циља, а то је освајање првог места и пласман у виши ранг – Окружну лигу ‒ каже председник ОФК „Напредак 1929”, Иван Јовановић.

Да подсетимо, у јесењем делу шампионата Општинске лиге ОФК „Напредак 1929” је освојио шампионску титулу са 42 бода, односно 14 тријумфа и једним поразом, уз 64 постигнута и само осам примљених голова!

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nine + 17 =