Спортски викенд: Јастребови дочекује Боране

Првенство кошаркаша у Другој лиги Србије наставља се овог викенда мечевима 10. кола. Наш представник у овом рангу Напредак Босфорус путује сутра у Лесковац на сусрет са екипом Здравља. У досадашњем току шампионата ривали су остварили истоветни учинак – по пет тријумфа и четири пораза, али је због боље кош-разлике Напредак на петом, а Здравље на шестом месту.

И у Првој међурегионалној лиги играју се утакмице 10. кола. У недељу од 18:30 сати кошаркаши Јастреба у овдашњој Хали спортова дочекују екипу Бора РТБ.

Рукометаши сутра у Блацу

Рукометаши Алексинца играће сутра у Блацу против Јастребца у склопу 10. кола Прве лиге – Исток.

Пре овог меча Алексинчани су на 4. месту са 12 бодова, а Блачани заузимају 9. позицију са пет бодова.

Одбојкашице против Куршумлије

Одбојкашице Алексинца у недељу ће у Куршумлији одмерити снаге са истоименом екипом. Ради се о утакмици 8. кола Друге лиге – Исток.

У досадашњем току шампионата успешнија је била домаћа екипа која је на 6. месту са 11 бодова, а гошће су на 9. позицији са три бода мање.

Завршетак Општинске лиге

На крају прегледа спортских збивања, реч-две о утакмицама последњег, 15. кола Општинске фудбалске лиге.

Сутра од 13 сати састају се: Темпо – ОФК Напредак 1929, Борац – Јастребац и ОФК Рутевац – Напредак 2012. У недељу од 11 сати на програму су још три утакмице, и то: Шкриљац – Полет (Р), Вукашиновац – Гредетин и ОФК Слога – Победа.

 Од 13 сати ривали су: Полет (В) – ОФК Дражевац и Јединство (Б) – Ратар.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × one =