Спортски викенд: Суботинчани у Ражњу

У петом колу Зоне Исток, које се игра овог викенда, наши представници играју у гостима. Екипа Моравице у недељу одлази на ноге Буковику у Ражањ. Ради се о дербију кола – Моравица је тренутно на четвртом месту са шест бодова, колико има и петопласирани Буковик.

Наш други представник у друштву зонаша, Рудар Алпос, такође у недељу, гостује Шарбановцу. После четири одиграна кола, Шарбановац је на трећем месту са седам бодова, а „рудари“ заузимају 12. позицију са четири бода.

Палилула прижељкује цео плен

Палилула из Алексинца, екипа која после четири одиграна кола у Окружној лиги Нишавског округа заузима треће место са 10 бодова, односно два бода мање од водећег Орљана и Расоваче, у недељу од 16 сати дочекује тим Добрича из Бреста који са три освојена бода заузима 13. место. У Палилули су оптимисти и верују да ће успети у намери да освоје цео плен.

Остали наши представници у овом рангу играју у гостима. Црвена звезда сутра путује у Чапљинац на меч против Радничког. У недељу житковачка Морава ће у Дољевцу одмерити снаге против истоимене екипе, Слога из Кормана ће у Батушинцу поделити мегдан са тимом Младости, док ће Јединство из Грејача гостовати Расовачи.

Напредак дочекује Тешичане

У Општинској фудбалској лиги овог викенда играће се мечеви четвртог кола.

Сутра од 16 сати у Алексинцу се састају ОФК Напредак 1929 и Јастребац из Тешице, у Радевцу ће играти Полет и ОФК Слога из Добрујевца, а у Гредетину Напредак 2012 и Ратар из Горње Пешчанице.

OFK-Sloga
ОФК Слога

У недељу од 11 сати у Витошевцу ће одмерити снаге Полет и Вукашиновац, у Трњану се састају Борац и Гредетин, а у Мозгову Темпо и Победа из Јаковља. Од 16 сати Рутевац дочекује екипу Дражевца, док ће Јединство у Бобовишту угостити новајлију у лиги, тим Шкриљца из Брадарца.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eighteen − 7 =