fudbal

Спортски викенд: Ко, с ким, кад…?

Рукометаши Алексинца сутра ће на свом паркету играти против екипе Параћина, а ради се о мечу 19. кола Прве лиге – Исток.
Утакмица почиње у 19 сати.

„Рудари” дочекују Каблове 

У Зони Исток овог викенда играју се мечеви 24. кола. Фудбалери Моравице из Суботинца сутра путују у Кладово на утакмицу са Ђердапом, док ће наш други зонаш, Рудар Алпос, у недељу на Алексиначком Руднику угостити Каблове из Зајечара.
Меч почиње у 16 сати и 30 минута.

Дерби првих комшија 

У оквиру 25. кола Окружне лиге, фудбалери Мораве сутра ће у Житковцу играти против Наисуса из Рожине. Меч почиње у 16 сати и 30 минута. У исто време, Јединство из Грејача играће у Дољевцу против истоиме екипе.
У недељу у Житковцу, такође од 16:30 сати, игра се дерби првих комшија Црвене звезде из Горњег Љубеша и Слоге из Кормана, а у Алексинцу се састају Палилула и лидер првенства Окружне лиге, Орљане.

Шампион гостује у Витошевцу 

Овог викенда у Општинској лиги на програму су мечеви 27. кола. Сутра од 17 сати у Трњану се састају Борац и ОФК Рутевац, а у Гредетину истоимена екипа и Победа из Јаковља.

fudbal
Екипа ОФК „Напредак 1929”

У недељу од 11 сати у Бобовишту ће одмерити снаге Јединство и „Напредак 2012” из Крушја, а у Витошевцу Полет и ОФК „Напредак 1929” из Алексинца, који је пет кола пре краја првенства већ освојио шампионску титулу.

fudbal
Екипа ОФК Слоге из Добрујевца

Од 17 сати ривали су:
у Суботинцу: Шкриљац из Брадарца – ОФК Дражевац, и
у Добрујевцу: ОФК СлогаЈастребац из Тешице.

У овом колу слободни су Полет из Радевца и Ратар из Горње Пешчанице.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 + 13 =