detalj sa utakmice

Спортски викенд: кошарка, рукомет, фудбал…

Првенство кошаркаша у Другој лиги наставља се овог викенда мечевима 21. кола. У дербију кола, сутра од 19 часова у Хали спортова, екипа Напредак Босфоруса угостиће тим Клика из Ариља који је тренутно на седмом месту са 31 бодом, док су Алексинчани на осмој позицији са бодом мање.

Јастребови дочекују Нишлије

И кошаркаши Јастреба овог викенда играју пред својим навијачима. Сутра од 16 сати, у оквиру 20. кола Прве међурегионалне лиге – Исток, Алексинчани ће играти против екипе Ниша.
Меч се игра у Хали спортова.

Рукометаши против Пироћанаца

На старту пролећног дела првенства рукометаша у Првој лиги – Исток, екипа Алексинца у недељу ће поделити мегдан са представницима Пирота.
У јесењем делу првенства Алексинац је освојио 6. место са 12 бодова, док су Пироћанци били на претпоследњем, 11. месту са четири бода.
Утакмица се игра у Хали спортова од 19 сати.

Ekipa RK Aleksinac

Зонаши пред својим навијачима

Овог викенда стартује и пролећно првенство фудбалера у Зони Исток, Окружној и Општинској лиги.
У Зони Исток у недељу од 15 сати у Суботинцу се састају МоравицаБродоремонт из Кладова, док ће на Алексиначком Руднику играти Рудар Алпос и Заплањац из Гаџиног Хана.

На старту Морава – Орљане

У Окружној лиги Нишавског округа на програму су мечеви 16. кола.
Сутра од 15 сати на стадиону Мораве у Житковцу одмериће снаге Морава и Орљане. Сутрадан, у исто време и на истом месту, играће Црвена звезда из Горњег Љубеша и Расовача, док ће у Корману мегдан поделити домаћа Слога и Моравац из Чечине. Екипе Јединства из Грејача и Палилуле из Алексинца играће у недељу у гостима. Грејачани путују у Брест на меч против Добрича, а Алексинчани одлазе у Балајинац, где ће одмерити снаге са Земљорадником.

Алексинчани у недељу у Рутевцу

У склопу 16. кола Општинске лиге, сутра од 15 сати у Бобовишту се састају ЈединствоОФК Дражевац, а у Мозгову ТемпоЈастребац из Тешице.

У недељу од 11 сати ривали су:
у Добрујевцу: ОФК СлогаГредетин,
у Радевцу: ПолетНапредак из Крушја, и
у Рутевцу: ОФК РутевацОФК Напредак из Алексинца.

Од 15 сати на програму су још две утакмице, и то:
У Трњану: БорацРатар из Г. Пешчанице, и
У Витошевцу: ПолетПобеда из Јаковља.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 − fourteen =