Радови теку планираном динамиком

Свеобухватна адаптација породилишта алексиначке Опште болнице, која се финансира средствима Фондације Драгица Николић, одвија се планираном динамиком. Тренутни радови на замени електро и других инсталација утицали су и на рад осталих одељења у згради болнице. Већ неколико дана на Интерном одељењу не ради интензивна нега и то ће, како сазнајемо, потрајати још десетак дана. Исто толико у функцији неће бити ни операциони блок на хируршком одељењу.

– Ово је било неопходно јер је реч о радовима на инфраструктури у делу зграде који је годинама био запуштен. Када се све заврши, имаћемо комплетно урађен санитарни чвор у згради – рекао је директор болнице др Горан Видић и изразио задовољство што се већ сада виде контуре новог породилишта.

Доктор Видић је најавио инабавку новог агрегата за струју вредног близу пет милиона динара, јер стари, како наводи, због честих кварова и поправки није више за употребу.

Подсетимо, Фондација Драгица Николић за ову инвестицију издвојила је 41 милион динара. Ова средства су намењена за грађевинске и остале радове, израду пројеката, надзор и одрђену опрему.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

6 − 3 =