Praznik stonog tenisa u Aleksinačkoj gimnaziji

U organizaciji Saveza za školski sport danas je u Aleksinačkoj gimnaziji održano Opštinsko prvenstvo u stonom tenisu za učenike osnovnih i srednjih škola sa teritorije aleksinačke opštine. U pojedinačnom takmičenju osnovaca u muškoj kategoriji najbolji je bio Jovan Cvetković iz Subotinca. Drugo mesto pripalo je Vanji Živkoviću iz Aleksinca dok je bronzano odličje izborio Đorđe Nikolić iz Žitkovca.

U kategoriji devojčica na pobedničkom postolju našle su se učenice OŠ „Vožd Karađorđe”. Nađa Živković je osvojila prvo, Ema Mitić drugo a Natalija Radosavljević treće mesto.

Članovi ekipe OŠ „Sveti Sava” iz Subotinca pobednici su u ekipnom takmičenju. Drugo mesto osvojili su dečaci iz OŠ „Vuk Karadžić” a ekipa OŠ „Ljupče Nikolić” našla se na trećem mestu. Kod devojčica, prvo mesto osvojile su učenice OŠ „Vožd Karađorđe”, na drugoj poziciji su učenice OŠ „Sveti Sava”, a na trećoj, devojčice iz OŠ „Desanka Maksimović” iz Katuna.

Što se srednjoškolaca tiče i u muškoj i u ženskoj kategoriji prvo mesto osvojili su učenici Tehničke škole „Prota Stevan Dimitrijević”. Gimnazijalci su zauzeli drugo, a učenici Poljoprivredne škole „Šumatovac” treće mesto.

U pojedinačnim nadmetanjima u obe kategorije su pobedili učenici Aleksinačke gimnazije.
Najuspešniji mladi stonoteniseri nagrađeni su peharima, medaljama i diplomama.

Fotografije sa ovog takmičenja možete naći na Fejsbuk stranici Radio Aleksinca.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

13 − 8 =