saobraćaj

Поред Дома здравља само у једном смеру

Према новој регулацији саобраћаја, у граду је јуче дошло до измене режима, па су неке улице постале једносмерне. Ми ћемо у наредним данима указивати на одвијање саобраћаја по новим прописима у појединим деловима града. Тако је саобраћај у зони где се налази Дом здравља доживео промене.

Улица Дракчета Миловановића, која води ка болници, од Дома здравља до улице Борислава Стевановића (улица која је веза према пијаци) биће једносмерна, а одатле према болници двосмерна.

saobraćaj
Деоница код Дома здравља од сада једносмерна
saobraćaj
До скретања улево (на фотографији) једносмерно, надаље двосмерно

 

 

 

 

 

 

 

Возачи који се крећу улицом Дракчета Миловановића моћи ће да скрену у улицу Борислава Стевановића која је такође једносмерна.

saobraćaj
Знак забране неадекватно постављен, сматрају возачи 

Осим ретких случајева, возачи су се већ привикли на нову сигнализацију и сматрају да је овакав проток саобраћаја логичан. Међутим, указали су на пропуст приликом постављања сигнализације, сматрајући да знак забране саобраћаја у улици Дракчета Миловановића треба да стоји на десној страни коловоза, а не на левој, како је сада. Ми смо контактирали надлежне службе и добили обећања да ће овај пропуст бити отклоњен у најскорије време.

saobraćaj
Нема више знака СТОП

Оваквим решењем убрзаће се и саобраћај у једносмерној улици Душана Тривунца пошто возачи више неће морати да се заустављају на раскрсници код Дома здравља, јер је право првенства пролаза сада на њиховој страни.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − seven =