detalj sa utakmice

Палилулци бројали до осам

У другом колу Купа Фудбалског савеза општине Алексинац, које је одиграно 27. и 28. септембра, права киша голова – на шест мечева постигнуто је 38 погодака или у просеку нешто више од шест по утакмици.

Највише голова, чак десет, постигнуто је у Житковцу. Подмлађена екипа алексиначког ОФК „Напретка 1929” са 8:2 славила је против Мораве. У Алексинцу, расположени стрелци Палилуле до врха су напунили мрежу екипе Шкриљца из Брадарца. У листу стрелаца Никола Денић се уписао два пута, а по један гол постигли су Новковић, Ненад Радојковић, Мишић, Јевтић, Светозаревић и Лазић.

FK Palilula
FK Palilula

У регуларном току сусрет првих комшија, Вукашиновца и Рутевца, окончан је без победника – 0:0, а у извођењу пенала срећа је више била на страни домаћина – 4:3. И у Гредетину, где је гостовао Ратар из Горње Пешчанице, било је нерешено – 3:3, а после извођења једанаестераца више су се радовали гости – 3:4.

У Трњану – пукла петарда: БорацЦрвена звезда из Горњег Љубеша 0:5! Интересантан је свакако податак да су „црвено-бели” наступили са девет играча. По два гола постигли су Лазаревић и Миљан Радојковић, а једанпут је мрежу затресао Марко Тодоровић. У мечу између Јединства из Грејача и Јастрепца из Тешице са 1:0 славили су Грејачани.

Пласман у треће коло Купа ФСО, дакле, изборили су: ОФК „Напредак 1929”, Палилула, Вукашиновац, Ратар, Црвена звезда и Јединство (ГВД). Њима ће се прикључити и зонаши: Моравица, Рудар Алпос, Буковик и Сврљиг.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen + 15 =