Напредак ”бројао” до 99 у победи над Здрављем

Алексиначки кошаркашки клуб  Напредак Босфорус убедљиво је савладао госте из Лесковца 99:77 (17:18, 30:21, 29:14, 23:24). До четврте узастопне победе, Алексинчани су дошли пре свега одличном шуту за три поена, као и у знатно бољим процентима у укупном шуту из игре.

У првих 10 минута игре, виђена је уједначена игра, уз констатне резултатске преокрете. На крају првог периода Здравље је водило са 17:18.

У наредне две деонице, кошаркаши алексиначког тима у потпуности су преузели контролу над утакмицом. Ангажована ирга у одбрани, као и изузетно ефикасан напад, доносе Напретку убедљиво вођство и миран ток меча.

Налик на прву четвртину, Лесковчани успевају да добију и последњу (23:24) али то никако није било довољно да би се ухватио резултатски прикључак.

Напредак Босфорус славио је у 23. колу Друге лиге Србије, а ово је Алексинчанима био четврти узастопни тријумф. Наш тим сада има учинак од 13 победа и 10 пораза, а у наредном колу играће у гостима, када ће му противник бити екипа Жаркова из Београда.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × two =