povraćaj iz Hag

Културни барометар

Центар за културу и уметност је и за наредне дане припремио богат и садржајан програм. Понуду „за сваког понешто” запослени у овој установи културе прошарали су дечјим радионицама, урнебесном монодрамом, филмом, изложбом и предавањем из историје.

У среду (28. фебруар), у 20 часова алексиначку публику очекује нови сусрет са њеним љубимцем, Драганом Марјановић. Популарни Божа који увек Алексинчане насмеје до суза овог пута долази са представом „Повраћај из Хаг”.

‒ Очекујемо да ће се и за ову представу тражити карта више, па позивам суграђане да улазнице купе на време. Билетарница у уторак ради од 10 до 16, а у среду, на дан представа од 14 до 20 сати – каже директорка Центра за културу Маја Радоман Цветићанин.

Четвртак, 1. март резервисан је за изложбу, предавање и филм. У 19 сати у Дому омладине, предавање „Ходочашће на Крф” одржаће кустос Српске куће на Крфу, Љубомир Сарамандић, а у исто време у Арт галерији биће отворена изложба „Српски мозаик”.
Ни ова недеља неће проћи без пројекције филма. У четвртак и петак на репертоару је филм „Под претњом” који је у јануару имао светску премијеру.

Током недеље одржаће се и радионице за мале рецитаторе као и новинарска радионица које су почеле са радом прошле недеље.
Овонедељна дешавања у Центру за културу затвориће у петак још једна у низу планираних „Креативних радионица” које се одржавају сваког петка до краја марта.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 + 12 =