Sa utakmice Napredak -Sloga

За викенд кошарка, фудбал и карате

Напредак дочекује Новопазарце

Кошаркаши Напредак Босфоруса сутра ће угостити екипу Новог Пазара у склопу 19. кола Друге лиге. Гости су тренутно на трећем месту са 31 бодом, а Алексинчани заузимају осму позицију са четири бода мање. Утакмица се игра у Хали спортова од 19 сати.

Јастреб против Јуниора

Љубитељи кошарке, у оквиру 18. кола Прве регионалне лиге – Исток, сутра могу посматрати утакмицу између Јастреба и нишког Јуниора. Меч је на програму од 16 сати у Хали спортова.

На старту против Задругара

После зимске паузе, овог викенда наставља се такмичење у малом фудбалу у склопу Регионалне лиге. Наш представник у овом рангу, Клуб малог фудбала „Алексинац 2015”, иначе јесењи шампион лиге са 25 бодова, у недељу ће угостити екипу „Задругара 2017” из Житорађе, која је на седмом месту са девет бодова.

Меч се игра у Хали спортова, а почиње у 18 сати.

Комшије брусе форму

Припремајући се за пролећни део првенства, фудбалери ОФК Напретка 1929 из Алексинца у недељу ће угостити екипу житковачке Мораве.

Утакмица ће бити одиграна на стадиону Напретка са почетком у 14 сати.

Карате Кид и Грaн при турнир

У Алексинцу ће у недељу бити одржан Гран при турнир који заједнички организују Карате клуб „Шуматовац” и Српска карате унија.
Према сатници организатора, од 9:30 биће одржан рекреативни вишебој под називом „Карате кид”, у 10 и 30 је свечано отварање, а у 11 сати почетак такмичења.
За прво, друго и треће место у катама појединачно и екипно и у борбама за прво, друго и два трећа места организатори су припремили дипломе и медаље. Сви учесници рекреативног вишебоја „Карате кид” добиће медаље и пехаре, док ће три најуспешнија клуба у генералном пласману добити пехаре.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × two =