Vukovci

Додељене награде најуспешнијим ђацима

Tрадиционална додела награда најуспешнијим ученицима завршних година основних и средњих школа, носиоцима Вукових диплома и освајачима једног од прва три места на републичким такмичењима, одржана је данас у великој сали Дома културе.

Vukovci

Поздрављајући ученике, њихове родитеље и присутне просветне раднике, председник општине Ненад Станковић је истакао да у годишњем календару председника општине Алексинац нема лепшег дана од овог данашњег када најуспешнији ученици добијају мали знак пажње од локалне самоуправе.

– Ви који настављате процес вашег образовања, било у средњим школама или на факултетима, морате да знате да се ни на каквом минулом раду не може дуго опстати као успешан и добар ученик. Јер тамо где настављате школовање не знају да сте успешни и мораћете много да учите и радите да бисте ту успешност задржали до краја свог образовања – поручио је награђеним ученицима председник општине Ненад Станковић.

Vukovci Vukovci

 

 

 

 

 

Ове године локална самоуправа је наградила 13 ученика генерације, 85 носиоца Вукове дипломе и 37 награђених ученика. Сви су добили комплет књига Иве Андрића, а ђаци генерација и новчану награду. Основци по 15, а средњошколци 20 хиљада динара. Организатор доделе је Одељење за општу управу и друштвене делатности ОУ Алексинац.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 4 =