Велико интересовање за Школицу глуме

Са намером да малишанима заинтересованим за глуму пружи прилику да се упознају са позоришном уметношћу, сценским извођењем, координацијом покрета, правилном артикулацијом, Градско позориште „Театар 91” је током септембра вршило упис у „Школицу глуме”. Као и ранијих година, код наших најмлађих суграђана је владало велико интересовање, али је за рад са полазницима у две старосне групе, одабрано око 40 деце. Са млађом групом радиће Алекса Токић, а са нешто старијим полазницима Предраг Барјактаровић.

Novica Prvulović– Велика је радост деце, родитеља и нас у позоришту што ћемо и у овој сезони имати прилику да се дружимо, да се деца међусобно друже, да науче нешто ново, да уђу у тај позоришни свет, имагинарни свет и за децу, али и за публику. Верујем да ће им знање које буду стекли користити у будућности без обзира којим се пословима буду бавили – каже организатор програма „Театра 91” Новица Првуловић и изражава наду да ће и ова сезона „Школица глуме” бити успешна као и претходне.

А шта су научили на часовима „школице” и млађи и старији полазници ће показати кроз пригодне представе на јавним часовима глуме наредне године.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 2 =