SSKDB - Naslovna

Баш лепо и весело дужење

На деветим по реду Спортским сусретима корисника дневних боравака за децу и младе са посебним потребама јужне и југоисточне Србије, одржаним у суботу у овдашњој Хали спортова, у укупном пласаману тријумфовала је екипа из Врања, друго место заузели су представници Дневног боравка „Мозаик” из Бора, док је трећа позиција припала екипи Дневног боравка Центра за социјални рад из Власотинца.

SSKDB - Vranje
Првопласирана екипа 

Победи Врањанаца, по свој прилици, највише је допринео изванредни Мирослав Ђорђевић који се окитио двема победничким титулама – у скоку у даљ и у пикаду.

SSKDB - Ceda Rakic
Сусрете је отворио заменик председника општине, Чедомир Ракић

У шутирању лопте на гол најбоља је била Алексинчанка Јелена Ристић, у обарању чуњева Бојан Благојевић из Бора, а у бацању лопте у кош Тамара Пешић из Лесковца.

Три најбоље пласиране екипе награђене су пехарима, а такмичари који су освојили прво, друго и треће место даровани су златним, сребрним и бронзаним медаљама.

Осим домаћина и организаторa сусрета, Центра за социјални рад из Алексинца, на овогодишњим сусретима учествовали су представници дневних боравака из још 14 градова јужне и југоисточне Србије, почев од Прешева па до Димитровграда и Бора.

Покровитељ манифестације је била Општина Алексинац.


 

Велики одзив такмичара и посетилаца

– Спортски сусрети протекли су онако како смо и очекивали: у сјајној атмосфери и уз велики одзив такмичара и посетилаца. Било је то баш лепо и весело дружење, вели директорка Центра за социјални рад, Јасмина Николић. 

SSKDB - Predstavnici prve 3 ekipe
Представници прве три екипе са директорком Јасном Николић

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × 1 =