Predstavom „Sirena i Viktorijaˮ startuje pozorišna sezona

Ovogodišnju pozorišnu sezonu otvoriće predstava „Sirena i Viktorijaˮ, u kojoj pored, čestog gosta, Radoslava Milenkovića glume Tatjana Kecman i Milena Pavlović Čučilović. Predstavu je po tekstu Aleksandra Galina režirao Radoslav Milenković.

Predstava donosi priču o komičnim situacijama troje junaka koji su se igrom slučaja ili greške našli u jednom stanu. Naime, kada novopečena bogatašica, u želji da obraduje svoju profesorku engleskog, umesto “pastuva”, koji za novac ispunjava sve seksualne fantazije, greškom pozove astronoma koji preživljava radeći po kućama kao stilista-kinolog, priča dobija zaplet i niz komičnih nesporazuma između troje junaka ove Galinove komedije.

‒ Ovogodišnja pozorišna sezona će biti veoma interesantna. Naše sugrađane koji vole pozorište očekuju lepe predstave u Februaru. Tako će 18. februara biti predstava „Raslo mi je badem drvoˮ, a 21. februara u čast maternjeg jezika „Stubovi ćiriliceˮ ‒ poručuje Maja Radoman Cvetićanin, direktorka Centra za kulturu i umetnost.

Predstava „Sirena i Viktorijaˮ je na programu u četvrtak, 6. februara, od 20 sati. Karte su već u prodaji po ceni od 400 dinara.

Više informacija o prestavi možete naći na linku.

Jedan komentar

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

two − 1 =