Fudbal

Fudbalski vikend: Derbi u Žitkovcu

Prvenstvo fudbalera u Zoni Centar nastavlja se ovog vikenda utakmicama šestog kola.
Sutra od 15:30 sati, na Gradskom stadionu u Aleksincu, Napredak 1929 će igrati protiv lidera prvenstva, Naših krila iz Belotinca.

A u nedelju u isto vreme, Moravica će u Subotincu odmeriti snagu sa timom Mladosti iz Medoševca, dok će Morava u Žitkovcu, u derbiju kola, podeliti megdan sa OFK Nišom.

Lokalni derbi u Aleksincu 

U okviru petog kola Okružne lige, fudbaleri Sloge sutra će u Kormanu ugostiti Rasovaču, ekipu koja je trenutno na drugom mestu na tabeli. Istovremeno, u Zaplanjskoj Toponici Rudar Alpos sa Aleksinačkog Rudnika igraće protiv Moravca.

U lokalnom derbiju u nedelju, na Gradskom stadionu u Aleksincu, igraće Palilula i Napredak 2012 iz Krušja, dok će na stadionu Rudara OFK Rutevac ugostiti tim Doljevca.

Sve utakmice počinju u 16 sati.

Lider stiže u Gornji Ljubeš 

Ovog vikenda u Opštinskoj fudbalskoj ligi na programu su mečeve trećeg kola.

Sutra od 15:30 igraju se dve utakmice, i to u Bobovištu JedinstvoRatar iz Gornje Peščanice i u Vitoševcu PoletŠkriljac iz Bradarca.

U nedelju od 11 sati u Gornjem Ljubešu u derbiju kola igraće Crvena zvezda, koja je trenutno na drugom mestu, i vodeća OFK Sloga iz Dobrujevca. Od 11 sati igraju se još dva meča – u Trnjanu BoracPolet iz Radevca i u Rutevcu RutevacTempo iz Mozgova.

Od 15:30 sati u Vukašinovcu se sastaju VukašinovacJastrebac iz Tešice.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

one + 5 =