RK Aleksinac 1

Победа на старту

На старту пролећног дела првенства Прве лиге – Исток, рукометаши Алексинца синоћ су пред својим навијачима, рекло би се без превелике муке, савладали екипу Пирота са 39:34. То је био повод за разговор са тренером РК „Алексинац”, Владаном Стошићем.

Vladan Stošić , trener RK Aleksinac
Владан Стошић, тренер РК Алексинац

‒ Победа је била очекивана. На овој утакмици део млађих играча је добио шансу и добро су је искористили. Њиховом игром сам задовољан и надам се да ће они и у даљем току првенства имати и искористити своје шансе, с обзиром на то да не јуримо прво или друго место нити смо у зони испадања. 

‒ У наредном колу гостујете екипи Власотинца?

‒ То је одлична екипа из горњег дела табеле. Мислим да су квалитетнији од нас, али то не мора ништа да значи, јер смо ми прошле године више бодова освојили у гостима него код куће. 

‒ Какав пласман очекујете на крају првенства?

‒ Реално је да се пласирамо међу првих пет-шест екипа. Имајући у виду да сам одувек волео да радим са млађим играчима, покушаћу да их исфорсирам и то, пре свега, домаће играче који заслужују да играју и да тако, на неки начин, они буду печат мог рада. Да ли ћемо бити пети или шести, мислим да је мање битно. Важно је да створимо основе за будућност алексиначког рукомета.

AЛЕКСИНАЦ – ПИРОТ 39:34(18:13)

Хала спортова Алексинац. Гледалаца: око 150. Судије: Владан Митић (Ниш), Стефан Петковић (Лесковац).

АЛЕКСИНАЦ: Нисић 3, Васић 2, Ристић 6, Јовановић 7, Ђорђевић 5, Костић, Станојић, Тривунац 3, Стевановић, Милосављевић, Танасковић 2, Мандић 1, Митровић, Стојановић 9, Стоилковић 1.
ПИРОТ: Лилић, Д. Цветковић 1, Николић 10, М. Стојановић, Живковић, Петровић 3, Н. Цветковић 5, Јелић, Анисијевић 5, Виријевић 2, Д. Стојановић 4, Алексић 4.
Играч утакмице: Немања Ристић (Алексинац).

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one + seven =