Ranđelović

Одборник Ранђеловић о нашој кући: Медији чувају власт

Одборник у СО Алексинац Бобан Ранђеловић из Демократске странке, на јучерашњој седници, говорио је и о медијима које издаје наша кућа изразивши незадовољство њиховим радом. Као пример лоше медијске праксе навео је случај са писмом које је добио од незадовољних радника Дома здравља.

‒ Радници су мени послали писмо и ја сам га проследио у целости, ништа нисам хтео да сакријем нити да проверим. И шта се десило? Вајне новине које су два и по милиона добиле од општине Алексинац, нису нашле за сходно ни да ме позову, ни да ме питају ‒ почео је своје излагање о нашим медијима одборник Ранђеловић.

Позвали су директора који се, наравно, бранио али какав је то дијалог када ви немате другу страну, па немате мене да му поставим питања. Не морам ја, ево ту су Иван Димић, Горан Петковић, ту је Светомир Милановић, дајте било кога из опозиције да било шта каже у јавности ‒ наставио је са својим незадовољством за скупштинском говорницом Ранђеловић, осврнувши се и на скупштинско извештавање наших медија.

Да прочитате оно што је Алпрес објавио са претпрошле седнице. ‘Опозиција је критиковала власт’. Крај. Толико, реченица. Тако ова власт опстаје, тако што се не чује моје мишљење, Иваново мишљење, што се не чује Гораново мишљење, тако опстаје ова власт. Зато ви добијате политичке поене, а ми, нажалост, морамо да се довијамо на милион других начина. Зашто? Зато што је такав систем установљен и народ мисли да је једини исправан ‒ констатовао је одборник Ранђеловић и додао да се тако мислило и 99. и да знамо шта је било 2000, уз опаску да нажалост прогнозира веома лошу будућност ове земље.

Сматрајући да сваки одборник има право да за скупштинском говорницом изнесе своје ставове о било ком питању, па и о медијима, излагање одборника Ранђеловића о овој теми преносимо у целости. Како не бисмо умањили ефекте његовог наступа, наше реаговање нећемо објавити данас, већ задржавамо право да нека појашњења, нарочито око изнетој финансијској цифри, објаснимо у тексту који ће бити на овом сајту у наредном периоду. 

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two + seventeen =