Ekipa Os Sv Sava

„Ljupčeˮ i „Sveti Savaˮ protiv Ražanjaca

Da je mali fudbal i te kako popularan među osnovcima potvrdilo je i današnje opštinsko takmičenje osnovnih škola u ovom sportu. U konkurenciji su bile ekipe iz svih matičnih škola, dakle osam ekipa u konkurenciji dečaka i isto toliko u konkurenciji devojčica.

U finalu u konkurenciji dečaka ekipa škole „Ljupče Nikolićˮ iz Aleksinca sa 4:0 je savladala svoje vršnjake iz žitkovačke škole „Vuk Karadžićˮ. U meču za treće mesto tim rudničke škole „Jovan Jovanović Zmajˮ sa 3:1 je slavio protiv odgovarajuće selekcije škole „Desanka Maksimovićˮ iz Katuna.

EKIPA OS Ljupce
Ekipa škole “Ljupče Nikolić” 

Kada je reč o takmičenju devojčica, selekcija subotinačke škole „Sveti Savaˮ pobedila je tim trnjanske škole „Stojan Živković Stoleˮ sa 2:1. U borbi za treće mesto sastale su se dve aleksinačke škole, „Ljupče Nikolićˮ i „Vožd Karađorđeˮ. Takođe sa 2:1 pobedio je „Ljupčeˮ.

Tri najbolje plasirane ekipe u obe konkurencije nagrađene su peharima, a članovi i članice ekipa dobili su zlatne, srebrne i bronzane medalje, dar organizatora takmičenja Saveza za školski sport opštine Aleksinac.

Prvoplasirane ekipe učestvovaće na međuopštinskom nadmetanju, gde će im rivali biti pobednici opštinskog takmičenja u Ražnju.

Na naslovnoj fotografiji pobednička ekipa Osnovne škole “Sveti Sava”  

Jedan komentar

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 − 3 =