glavna ulica Aleksinac

Šetalište od sutra privremeno otvoreno za saobraćaj

Vozač koji se sutra i narednih dana budu zatekli u gradu moraće da se prilagode novom, izmenjenom načinu saobraćaja koji predviđa kretanje automobila i autobusa duž cele glavne ulice. To znači da će pešačka zona privremeno biti korišćena za odvijanje saobraćaja. Od 7 sati za saobraćaj će biti zatvoren deo ulice Vojske Jugoslavije, od raskrsnice sa glavnom ulicom Knjaza Miloša kod mosta na Moravici pa do ulice 7. Juli, odnosno do stadiona za male sportove „Mladost” (TAŠ).

Sutra će takođe biti zatvoren za saobraćaj i deo ulice 7. juli od raskrsnice sa ulicom Momčila Popovića kod semafora do raskrsnice sa ulicom Tihomira Đorđevića kod Aleksinačke gimnazije, pa će tako ova ulica biti zatvorena za saobraćaj u celokupnoj dužini do završetka radova, odlučeno je na današnjoj sednici Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima opštine Aleksinac.

Na ovoj sednici takođe je odlučeno da u utorak, 14. novembra od 12 do 15 časova za saobraćaj bude zatvoren deo ulice Momčila Popovića od ulice knjaza Miloša do ulice Dušana Trivunca (ispred Doma kulture) zbog manifestacije povodom obeležavanja dana kopnene vojske.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

two + fourteen =