Dedpool

Za vikend četiri filma

Predstojeći vikend u Centru za kulturu i umetnost proteći će u znaku četiri filma, a prva projekcija je u subotu (26. maja) od 16 sati kada će biti prikazan crtani film „Ukradena princeza”, sinhronizovan na srpski jezik.

Ljubitelje naučne fantastike i akcije, od 18 sati čeka drugi nastavak Dedpula, ekranizovanog junaka Marvelovih stripova.

Prvi dan „filmskog vikenda” zatvoriće ostvarenje „Solo: Star Vors priča”. Posle „Odmetnika 1” (2016) to je drugi „samostalni” film iz franšize „Ratovi zvezda”. Ovaj spin off nas upoznaje sa mladim galaktičkim švercerom Hanom Soloom i događajima koji su po hronološkom redosledu prethodili radnji prvog snimljenog filma iz serijala koji kao „groznica” trese milionske fanove već četiri decenije.
Ovaj film se prikazuje u 3D tehnici u terminu od 20 sati i 30 minuta.

I u nedelju, 27. maja, prvi u salu Doma kulture ući će najmlađi gledaoci. Od 16 sati oni će moći da prate uzbudljive avanture Neli i Sajmona u crtanom filmu „Misija Katmandu”. Crtać je u 3D formatu i sinhronizovan je na srpski jezik. „Solo” se prikazuje od 18, a „Dedpul” od 20 i 30.
Ulaznice za sve projekcije su 250 dinara.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four × 1 =