У Дому здравља решен проблем гинеколога

Неколико наших читатељки нам је указало да ових дана у алексиначком Дому здравља нема ниједног гинеколога. Према њиховим наводима то им ствара велике проблеме и поред осталог што не могу да овере ознаке за боловање.

У Дому здравља у Алексинцу потврдили су нам да су оба гинеколога одсутна, један је тренутно на годишњем одмору у иностранству, а други је од пре неколико дана на боловању. Kaко би се решио проблем око писања дознака за сва боловања у претходном периоду, први човек Дома здравља, др Родољуб Живадиновић, се, како нам је рекао, обратио Дому здравља у Ражњу за помоћ. Иако је добио обећање, доктор из ове установе се данас није појавио у Алексинцу.

– Међутим решили смо проблем у сарадњи са Домом здравља Ниш и договорили се да њихов гинеколог данас и сутра у поподневној смени, почевши од 14 часова, буде присутан у Дому здравља Алексинац и да помогне око послова који су неопходни у овом периоду – каже директор др Живадиновић, уз напомену да ће доктор из Ниша сагледати сва хитна стања, а од понедељка прегледи у овој установи одвијаће се уобичајено.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 − 2 =