Спортски викенд: Алексинчани против Клика

У оквиру 8. кола Друге лиге Србије, кошаркаши Напредак Босфоруса путују сутра у Ариље на меч против новајлије у овом рангу, екипе Клика, која је тренутно на 6. месту са 11 бодова, док су Алексинчани на 9. позицији са бодом мање.

А кошаркаши Јастреба у недељу од 18 сати у овдашњој Хали спортова поделиће мегдан са екипом Јабланице. Ради се о утакмици 8. кола Прве међурегионалне лиге – Исток.

Рукометаши гостују Параћину

Рукометаши Алексинца сутра ће у Параћину играти против истоимене екипе. На табели Прве лиге – Исток, Алексинчани су на 5. месту са 10 бодова, колико има и Власотинце на 4. позицији, док је екипа Параћина на 8. месту са шест бодова.

Одбојкашице  са фењерџијом

Одбојкашице Алексинца, које се такмиче у Другој лиги – Исток, у недељу ће у Нишу, у склопу 6. кола,  играти против Студента. У минулих пет кола бољи бодовни салдо имају Алексинчанке које су са пет бодова на деветом месту, а њихове ривалке су на последњем, 12. месту са једним бодом.

Опроштај од навијача

У Зони исток овог викенда на програму су мечеви претпоследњег,  14.  кола.  Фудбалери Моравице путују сутра у Сврљиг на меч  против истоимене екипе,  а у недељу од 13 сати на свом стадиону на Алексиначком Руднику  Рудар Алпос дочекује  екипу Наших крила из Белотинца. Биће то последњи меч „рудара“ пред својим навијачима у јесењем делу шампионата.

Комшијски дерби у Мезграји

И у Нишавској окружној лиги сутра и у недељу играју се утакмице претпоследњег,  14.  кола.  Сутра од 13 сати у Мезграји се игра комшијски дерби између Јединства из Грејача и Црвене звезде из Горњег Љубеша, а у Корману се састају Слога  и Добрич из Бреста.  У недељу такође од 13 сати Палилула ће у Алексинцу  играти са Дољевцем, док ће житковачка Морава у Батушинцу поделити мегдан са тимом Младости.

Дерби у Трњану

 На крају спортског блока реч-две и о у утакмицама 13. кола Општинске фудбалске лиге.  Дерби кола  на програму је сутра од 13 сати у Трњану између Борца и Напретка из Крушја. Сутра ће  одмерити снаге и Вукашиновац – ОФК Дражевац и Шкриљац- Победа.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 − eight =