Radovi teku planiranom dinamikom

Sveobuhvatna adaptacija porodilišta aleksinačke Opšte bolnice, koja se finansira sredstvima Fondacije Dragica Nikolić, odvija se planiranom dinamikom. Trenutni radovi na zameni elektro i drugih instalacija uticali su i na rad ostalih odeljenja u zgradi bolnice. Već nekoliko dana na Internom odeljenju ne radi intenzivna nega i to će, kako saznajemo, potrajati još desetak dana. Isto toliko u funkciji neće biti ni operacioni blok na hirurškom odeljenju.

– Ovo je bilo neophodno jer je reč o radovima na infrastrukturi u delu zgrade koji je godinama bio zapušten. Kada se sve završi, imaćemo kompletno urađen sanitarni čvor u zgradi – rekao je direktor bolnice dr Goran Vidić i izrazio zadovoljstvo što se već sada vide konture novog porodilišta.

Doktor Vidić je najavio inabavku novog agregata za struju vrednog blizu pet miliona dinara, jer stari, kako navodi, zbog čestih kvarova i popravki nije više za upotrebu.

Podsetimo, Fondacija Dragica Nikolić za ovu investiciju izdvojila je 41 milion dinara. Ova sredstva su namenjena za građevinske i ostale radove, izradu projekata, nadzor i odrđenu opremu.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

three × four =