Trnjane

Признања ђацима и радницима

Ученици и радници Основне школе „Стојан Живковић Столе” у Трњану, јуче су обележили Дан школе. Тим поводом, у присуству бројних званица и гостију, међу којима је био и председник Скупштине општине Алексинац Грујица Вељковић, одржана је свечана приредба на којој су ученицима и радницима школе уручене захвалнице и признања.

Говорећи на свечаности, директор школе Саша Анђелковић је изразио задовољство резултатима које су ученици и наставници постигли на такмичењима и нагласио да је ове школске године више од седамдесет ученика, или 23 одсто, учествовало и освајало награде на различитим надметањима од општинског до републичког нивоа.

Trnjane

‒ Сваке школске године се трудимо да надограђујемо и осавременимо оно што имамо и тако створимо боље услове за рад, како би, пре свега, ученици осмог разреда имали добру основу за даље школовање. У односу на претходну, ове школске године смо уписали десетак ученика мање. На срећу, постоји тенденција благог пораста, тако да ћемо наредних неколико година имати оквиран број ђака као и сада, рекао је за Радио Алексинац директор школе, Саша Анђелковић. 

Trnjane

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 + 9 =