povraćaj iz Hag

Kulturni barometar

Centar za kulturu i umetnost je i za naredne dane pripremio bogat i sadržajan program. Ponudu „za svakog ponešto” zaposleni u ovoj ustanovi kulture prošarali su dečjim radionicama, urnebesnom monodramom, filmom, izložbom i predavanjem iz istorije.

U sredu (28. februar), u 20 časova aleksinačku publiku očekuje novi susret sa njenim ljubimcem, Draganom Marjanović. Popularni Boža koji uvek Aleksinčane nasmeje do suza ovog puta dolazi sa predstavom „Povraćaj iz Hag”.

‒ Očekujemo da će se i za ovu predstavu tražiti karta više, pa pozivam sugrađane da ulaznice kupe na vreme. Biletarnica u utorak radi od 10 do 16, a u sredu, na dan predstava od 14 do 20 sati – kaže direktorka Centra za kulturu Maja Radoman Cvetićanin.

Četvrtak, 1. mart rezervisan je za izložbu, predavanje i film. U 19 sati u Domu omladine, predavanje „Hodočašće na Krf” održaće kustos Srpske kuće na Krfu, Ljubomir Saramandić, a u isto vreme u Art galeriji biće otvorena izložba „Srpski mozaik”.
Ni ova nedelja neće proći bez projekcije filma. U četvrtak i petak na repertoaru je film „Pod pretnjom” koji je u januaru imao svetsku premijeru.

Tokom nedelje održaće se i radionice za male recitatore kao i novinarska radionica koje su počele sa radom prošle nedelje.
Ovonedeljna dešavanja u Centru za kulturu zatvoriće u petak još jedna u nizu planiranih „Kreativnih radionica” koje se održavaju svakog petka do kraja marta.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

two + nine =