UIS - Naslovna

Град добија нови паркинг

Новопројектована и још увек без назива саобраћајница уз Моравицу која спаја улицу 7. јула са „Пиварским мостом” ускоро ће добити потпуно нов изглед. Радовима који су почели прошле недеље предвиђена је изградња паркинга, тротоара на десној страни и уређење зелене површине.

Дуго година неискоришћен простор иза источне трибине стадиона за мале спортове постаће паркинг са тридесетак места. Што се фудбалског стадиона тиче, стара бетонска ограда је срушена и њу ће заменити нова, жичана ограда. Део улице који се наслања на источну страну фудбалског стадиона биће претворен у зелену површину са дрворедом а пројектом је предвиђена и изградња тротоара на десној страни улице који ће бити поплочан бехатон плочама.

UIS - Slika 0Радовe на уређењу ове улице изводи „Транскоп – Р” д.о.о. из Сврљига а финансира локална самоуправа са близу 11 милиона динара без ПДВ-а.

Рок за окончање радова је 60 календарских дана. У општинском Одељењу за комуналне и грађевинске послове очекују да радови буду завршени у предвиђеном року и да ће последњи овогодишњи вашар 27. октобра бити одржан на овој локацији.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × five =