Utakmice Napredak - OFK Sloga

Викенд у знаку фудбала

Првенство фудбалера у Зони Исток наставља се овог викенда утакмицама 23. кола.

У недељу од 16 сати и 30 минута Моравица ће у Суботинцу играти против Мајданпека који је на претпоследњем, 15. месту са 22 бода, док су Суботинчани на седмој позицији са са 31 бодом.
Наш други зонаш, Рудар Алпос, који је на 11. месту са 28 бодова, играће у Кобишници са Слогом која је на самом дну табеле са 12 бодова.

Комшијски дерби у Алексинцу

У Окружној фудбалској лиги на програму су мечеви 24. кола. У недељу од 16 сати и 30 минута, у комшијском дербију у Алексинцу, састају се Црвена звезда из Горњег Љубеша и Морава из Житковца. У исто време Слога ће у Корману угостити екипу Орљана, у Мезграји Јединство из Грејача ће поделити мегдан са Радничким из Чапљинца, a Палилула из Алексинца ће у Доњој Расовачи играти са Расовачом.

Крушјани у Добрујевцу

На игралишту у Суботинцу, сутра од 16 сати и 30 минута фудбалери Шкриљца из Брадарца, у оквиру 25. кола Општинске лиге, угостиће тим Јастрепца из Тешице, а у Витошевцу Полет се састаје са ОФК Рутевцем.

FK Škriljac
ФК Шкриљац, фото из архиве

У недељу од 11 сати у Гредетину ће играти истоимена екипа и Ратар из Горње Пешчанице, а у Јаковљу Победа и ОФК Дражевац.

Поподне од 16:30 играју се још две утакмице – у Трњану БорацПолет из Радевца и у Добрујевцу ОФК Слога„Напредак 2012” из Крушја.
У овом колу слободни су ОФК „Напредак 1929” из Алексинац и Јединство из Бобовишта.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 1 =