detalj sa utakmice

Спортски викенд: Дебитант стиже у Суботинац

У недељу од 15 сати и 30 минута, у склопу седмог кола Зоне Исток, на свом игралишту у Суботинцу, фудбалери Моравице дочекују дебитанта у друштву зонаша, екипу Слоге из Кобишнице.

Дан раније, наш други представник у овом рангу Рудар Алпос гостује Сврљигу.

Палилула чека Грејачане 

У Окружној лиги ФС Нишавског округа овог викенда играју се утакмице седмог кола.

sudije
На стадиону Напретка у Алексинцу у недељу од 15сати и 30 минута, Палилула дочекује Јединство из Грејача. У исто време Слога из Кормана одлази на ноге Расовачи, Црвена звезда из Горњег Љубеша путује у Заплањску Топоницу на меч против Моравца, док ће житковачка Морава у Балајинцу одмерити снаге са Земљорадником.

Полет против Полета

Сутра и у недељу у Општинској фудбалској лиги на програму су утакмице шестог кола.
Сутра од 15 сати и 30 минута у Алексинцу ОФК „Напредак 1929” ће угостити тим Дражевца, у Радевцу Полет дочекује имењака из Витошевца, док ће Напредак из Крушја у Гредетину играти против Победе из Јаковља.

FK Škriljac 1
ФК Шкриљац

У недељу од 11 сати Темпо ће у Мозгову одемерити снаге са Шкриљцем, ОФК Рутевац ће поделити мегдан са тимом Гредетина, а у Тешици ће играти Јастребац и Ратар.
Од 15:30 играју се још две утакмице – у Трњану се састају лидер првенства, Борац, и екипа Вукашиновца, а у Бобовишту Јединство и ОФК Слога из Добрујевца.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − 13 =