putevi

Део пута између Доње и Горње Пешчанице добија нови асфалт

Алексиначки путари ових дана, осим што обављају редовне активности попут крпљења рупа и крчења растиња, у појединим деловима општине ради се и на припреми терена за постављање новог асфалта. У току је и измена саобраћајне сигнализације у граду, коју је условио нови режим саобраћаја.

putevi

‒ Тренутно радимо на подизању асфалтног застора на делу пута Трњане-Јаковље, између Доње и Горње Пешчанице, дужине око 150 метара, где ће бити изграђен нови тампон и постављен нови асфалт – каже диретор Предузећа за путеве Милош Милошевић и додаје да су тренутне активности путара и крпљење ударних рупа на правцу Трњане-Јаковље, санација клизишта у Липовцу и кошење шибља на путу ка Брадарцу. 

У наставку редовног одржавања путева, које је званично почело 1. априла, Путарско предузеће наставиће да ради на крпљењу такозваних ударних рупа на осталим путевима у општини.

‒ Следећи правци су Дражевац-Рсовац, Тешица-Дражевац и Тешица-Велики Дреновац. Затим ће се радити Суботинац-Мозгово и Брадарац-Рутевац, а потом долазе на ред краћи локални путеви, према Горњем Адровцу, Каменици, Сухотну и тако даље – каже Милошевић. 

У наредном периоду, по речима директора Предузећа за путеве, једна од планираних активности је и копање јаркова у насељима Корман и Прћиловица.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen − 6 =