Moravica 4

Ima li zmija pored stadiona?

Veliko rastinje na površinama pored stadiona, tačnije pored novoizgrađene ulice, nedaleko od centra, narušava izgled ovog dela grada. Pored toga, pomisao na to kakav se živi svet skriva u ovom nepreglednom prostoru kod mnogih izaziva strah. To nam je predočila i naša čitatljka Milena, poslavši nam više fotografija i istaknuvši činjenicu da se blizu ovog mesta često odvijaju sportske aktivnosti mladih.

U mejlu koji je stigao u redakciju napominje se da je ovako visoko rastinje pogodno za boravak gmizavaca, kao i da su neka deca na ovom mestu videla zmije.

Moravica 1

Naša redakcija juče je kontaktirala nadležno Odeljenje za komunalne i građevinske poslove, gde nam je rečeno da je i ova služba dobila poruku iste sadržine, te da su izdali nalog komunalnim službama da urede ovaj prostor. U nameri da saznamo kada će „Komunalne usluge” postupiti po nalogu, juče smo kontaktirali i nadležne u ovom preduzeću, ali su bili odsutni.

Moravica 5 Moravica 2

Ipak ostaje nada da neće mnogo vode proteći Moravicom do izvršenja naloga i da će već ovih dana prostor paralelno sa rekom biti uređen i bezbedan.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

18 + ten =