Moravica 4

Има ли змија поред стадиона?

Велико растиње на површинама поред стадиона, тачније поред новоизграђене улице, недалеко од центра, нарушава изглед овог дела града. Поред тога, помисао на то какав се живи свет скрива у овом непрегледном простору код многих изазива страх. То нам је предочила и наша читатљка Милена, пославши нам више фотографија и истакнувши чињеницу да се близу овог места често одвијају спортске активности младих.

У мејлу који је стигао у редакцију напомиње се да је овако високо растиње погодно за боравак гмизаваца, као и да су нека деца на овом месту видела змије.

Moravica 1

Наша редaкција јуче је контактирала надлежно Одељење за комуналне и грађевинске послове, где нам је речено да је и ова служба добила поруку исте садржине, те да су издали налог комуналним службама да уреде овај простор. У намери да сазнамо када ће „Комуналне услуге” поступити по налогу, јуче смо контактирали и надлежне у овом предузећу, али су били одсутни.

Moravica 5 Moravica 2

Ипак остаје нада да неће много воде протећи Моравицом до извршења налога и да ће већ ових дана простор паралелно са реком бити уређен и безбедан.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twelve + 15 =