Дебакл Напретка пред домаћом публиком

Кошаркашки клуб Напредак Босфорус убедљиво је поражен од Колубаре из Лазаревца 87:102 (23:21, 26:24, 17:32, 21:25). Алексиначки тим је, посебно у другом полувремену, деловао потпуно безвољно и немоћно у односу на противничку екипу. Најбољи у Напретку био је Ненад Ђурђевић, који је постигао 21 поен.

Прве две деонице Напредак је добио са по два поена разлике, те је након 20 минута домаћи тим водио са 49:45.

У другом делу меча уследио је потпуни суноврат домаћег тима. Кошаркаши Напретка као да су играли са апсолутним изостанком сваке мотивације и жеље да се, уз још једну победу, опросте од домаћег терена, када је реч о овој сезони у Другој лиги Србије. Одбрана углавном није фунционисала, па су играчи Колубаре веома лагано протрчавали кроз рекет домаћег тима. У нападу, Напредак није био бољи. Лопте су у више наврата поклањане протвнику, а постеопено су опадали и проценти шута из игре.

Колико је игра Напретка била очајна, говори и податак да је тим из Лазаревца у једном моменту имао и +22.

На крају, када се сви утисци саберу, Напреткових 14 продатих лопти, као и знатно бољи проценти шута гостију, довели су до овог непријатног пораза. Напретку преостаје још једна утакмица до краја првенства, када је наш тим гостовати Акдемику из Србобрана, тиму који је међу сигурним путницима у нижи ранг такмичења.

Алексиначки тим је у средини табеле са учинком од 13 победа и 12 пораза.

Један коментар

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − 12 =