Fudbal

Борац из Трњана изборио финале!

Други финалиста баража за попуну Лиге Фудбалског савеза Нишавског округа је Борац из Трњана, који је јуче, после извођења једанаестераца, елиминисао ОФК Слогу из Добрујевца.

У регуларном току утакмица је завршена нерешеним резултатом – 2:2, а на пенал-рулету више среће имала је екипа из Трњана која је славила са 4:5.

ОФК СЛОГА – БОРАЦ 2:2 (пеналима 4:5) 

Алексинац, 30. мај. Стадион: Напретка. Гледалаца: 200. Судија: Жељко Стоилков (Алексиначки Рудник). Стрелци: 1:0 Јовановић у 38, 1:1 Вељковић у 47, 1:2 Ракић у 53, 2:2 Тасић у 66. минуту. Стрелци из пенала: Цветковић, Јовановић, Тасић, Вукић (ОФК Слога), Николић, Ракић, Стојановић, Костадиновић, Златковић (Борац). Жути картони: Тасић, Вукић (ОФК Слога).

OFK Sloga, Dobrujevac

ОФК СЛОГА: Ранђеловић, Никола Тасић, Ђорђевић, Милосављевић, Ристић, Митић (од 65. Ивановић), Немања Тасић, Михајловић (од 46. Бранковић), Јовановић, С. Вукић, Цветковић.

Borac, Trnjane

БОРАЦ: Савић, Костадиновић, Симић, Грујић, Илић, Николић, Ракић, Здравковић, Вељковић (од 65. Пешић), Златковић, Стојановић.

Дакле, у финалу баража у суботу на стадиону Напретка у Алексинцу од 17 сати играће „Напредак 2012” из Крушја и „Борац” из Трњана.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ten + 7 =